STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER
RIng
+47 93893020
Kontakt
post@momentojeans.no
Showroom informasjon

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Veiviser

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Du er skaperen av dine øyeblikk
· · · Kommentarer

Du er skaperen av dine øyeblikk

· · · Kommentarer

Jeg kjenner på følelsene mine hver dag og prøver å være tilstede i mine øyeblikk. De siste årene har jeg jobbet mye med meg selv som menneske. Jeg ønsker å lære hva som trigger ulike følelser i meg og YouTube ble min kilde til kunnskap. Følelser og tanker henger tett sammen. Ved å ha et bevisst forhold til mine tanker og reaksjoner i forhold til de, så ble det ikke lenger en tilfeldighet hvordan jeg føler meg.

Jeg har valgt å tenke at det er mitt ansvar å gjøre meg selv lykkelig. Det er ingen andre som kan gjøre det for meg. Den gleden andre bringer inn i mitt liv er en ren bonus. Denne tankegangen gjør at jeg må være bevisst mine valg og hvordan jeg bruker av min tid. Jeg ønsker å være skaperen av mitt eget liv, den personen som setter målene og tegner opp de store linjene.

Når man er tilstede i et øyeblikk kan man også påvirke det. Det dreier seg om å være bevisst situasjonen og hvilket utfall man ønsker av den.

Jeg reiste alene til Vietnam i februar 2018 for å delta på et event holdt i en liten landsby av to norske gründere som bor der. Alt var fremmed - lukt, mat, språk, valuta og mennesker. Hotellet var helt nytt. Rommet mitt hadde utsikt over havet og det var en restaurant i første etasje. Perfekt, jeg trengte ikke engang gå ut for å spise. Vi skulle møte opp neste morgen, så jeg bestemte meg for å gå langs stranden og prøve å finne frem til der vi skulle møtes. Bølgene slo innover den varme hvite sanden og jeg følte meg så heldig som fikk oppleve denne turen.

Jeg forstod fort at hotellet lå et stykke unna selve landsbyen. Det snørte seg i brystet mitt. Skulle jeg gå frem og tilbake i mørket langs den stranden.. Eller enda verre, langs åkrene på oversiden.. Det var ikke et gatelys eller hus langs den strekningen. Jeg fikk helt angst og satte meg frustrert på sengen når jeg var tilbake på hotellet. Hvordan kunne jeg bomme så på plasseringen.. Jeg hadde to valgmuligheter. Jeg kunne la dette plage meg hver dag eller prøve å gjøre noe med det. 

Den kvelden spiste jeg Clay-pot med ingefær og aubergin på en liten restaurant pyntet med lykter som hang ned fra trærne. Jeg var så glad jeg valgte å bytte hotell. Mitt nye rom var på et home-stay med utsikt rett i en murvegg, men det gjorde ingenting. Jeg følte meg trygg og visste at den avgjørelsen jeg hadde tatt var riktig. Utfallet av hele turen ville nå bli annerledes fordi jeg valgte å ta ansvar og være bevisst i en situasjon som jeg følte var vanskelig.

Når jeg ser tilbake på livet mitt, så har jeg ofte valgt å la tilfeldighetene bestemme utfallet av mine historier. Jeg var stille og sjenert som barn og ung, noe som førte til at jeg ikke klarte å ta styringen av mitt liv så godt som jeg skulle ønske. I dag er det ikke lenger slik. Jeg tar jeg styringen og ser at jeg er på vei til å forme det livet jeg har satt meg som mål å leve. Det gir styrke, mot og glede, ikke minst en indre tro på at jeg kan nå dit jeg vil.