STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER
RIng
+47 93893020
Kontakt
post@momentojeans.no
Showroom informasjon

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Veiviser

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Det er nå jeg satser.
· · · Kommentarer

Det er nå jeg satser.

· · · Kommentarer

Momento jeans er et resultat av mine refleksjoner rundt det å være en kvinne. For meg gjenspeiles hvem vi er som kvinner fra innsiden, fra sjelen vår, fra hva vi utstråler og fra hvordan vi ser på verden. Jeg ønsker at Momento jeans skal bli et inkluderende merke som viser forståelse, som lytter og som gjør livet bedre for de kvinnene vi berører med våre produkter, ord eller handlinger.

Opplevelser, tanker og følelser jeg har hatt fra min barndom og frem til i dag er blitt min styrke. Det siste året har jeg tenkt mye over livet mitt. Hva som har vært bra og hva jeg kan ta lærdom av. Jeg har lært mye og jeg vet nå at min usikkerhet gjennom oppveksten har ført til at jeg har blitt reflektert, nysgjerrig på kunnskap og forståelsesfull.

Som barn og ungdom følte jeg at jeg ikke var som de andre. Jeg følte at jeg ikke passet inn. Jeg husker vi var på jentefest og den ene morsomme historien ble fortalt etter den andre. Jeg smilte og synes det var hyggelig. Så plutselig sier en av jentene: "Hvorfor sier du ingenting?". Jeg ble helt satt ut.. Fikk ikke frem noe annet enn: "Ehh, nei.. jeg synes det er hyggelig å høre på dere..". En av mine venninner prøvde å forklare at: "Det må jo være greit å bare høre på". Det var godt ment, men det endte med en lang samtale om hvordan de trodde det var å være meg - mens jeg satt der.. Hvordan det var å være sjenert, hvordan det måtte føles, hva jeg gikk glipp av.. Gråten festet seg i halsen, jeg følte meg så utrolig utenfor, trist og mislykket.

Nå kan jeg se tilbake på de tingene jeg synes har vært vanskelig og være takknemlig. Jeg er glad jeg er den jeg er i dag og vet at jeg er meg nettopp i lys av alle mine tidligere opplevelser.

Jeg er åpen, følsom og  kreativ. Jeg kjenner en indre ro, er trygg på meg selv og ønsker å satse på livet. Jeg vet hvem jeg er, hva jeg står for og hvor jeg vil. Jeg har fått en mulighet til å følge min drøm og har valgt å ta den, det er nå jeg satser.