STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER
RIng
+47 93893020
Kontakt
post@momentojeans.no
Showroom informasjon

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Veiviser

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Dette er jeans som vil trekke kunder til din butikk!

Etter 9 år som designer i Varner Gruppen valgte jeg å gå min egen vei og satte meg et stort mål. Jeg vil gi kvinner den jeansen som gjør at de kjenner glede, velvære og føler at de endelig har funnet en favorittjeans som forstår deres behov og kroppsfasong. 

2019 var mitt første hele salgsår. Jeg gikk fra å være helt ukjent til å selge ca 500 jeans fordelt på ca 2 salgsdager i uken i snitt. Grunnen for min suksess er at kundene elsker jeansene og konseptet. Det sprer seg. Det er også dette som vil gjøre jeansene til en suksess i din butikk.

Jeg vil fortsette med min markedsføring og å spre konseptet direkte rettet mot det området der du har din butikk. Jeg vil promotere deg som min salgskanal. 

For AW20 selger jeg inn to modeller til butikk. Azalea har smale ben og Viola har rettere ben fra kneet og ned. 

Du får :

  • Klassiske jeans i "Black" og "Dark denim" med gjennomtenkte detaljer og god passform. Dette er jeans som passer både til jobb og fritid og som sitter godt på kroppen i alle størrelser. De har høyt liv, fin lommeplassering og har smal eller rettere benvidder for AW20.
  • Jeansene har en fantastisk 4-way stretch som gjør at de strekker seg både i lengden og bredden. Det gjør at de blir "glattere" på kroppen og følger dens bevegelser uten å gli ned i ryggen eller å stramme. Stoffet former seg etter kroppen og holder fasongen også etter flere dagers bruk.
  • Et bredt utvalg på størrelser(både vanlige og plussize) og 6 benlengder. Du har det utvalget som passer deg i din butikk, men kan enkelt og raskt bestille enkelte lengder eller størrelser etter behov fra lageret i Drammen. Dette gir deg et bredt utvalg og jeans som kjennes nesten som skreddersydd til kunden. 

Dette er jeansen som vil være basen i enhver kvinnes garderobe. Jeansen som gjør det enkelt å finne et antrekk om morgenen og som ganske enkelt blir kundens favorittjeans. Det gir deg en lettsolgt jeans som passer til det meste annet du har i din butikk. 

Du skal kjenne glede og energi i det å være forhandler av Momento jeans og jeg vil gi deg god og rask service og oppfølging. For meg er du kunden og mitt mål er å best mulig tilrettelegge for deg slik at du kan yte best mulig i kontakt med dine kunder.

Min erfaring er at kvinner ønsker å handle jeans i fysiske butikker der de får gode opplevelser og menneskemøter. Derfor ønsker jeg å finne de butikkene i Norge som passer til mitt konsept og som vil være med å spre glede via Momento jeans.

Ønsker du mer informasjon om konseptet, jeansene eller å sette opp et møte så ta gjerne kontakt via skjemaet nedenfor. Jeg vil være på Norwegian Fashion Center under moteuka den første uken i februar 2020. Det er selvfølgelig også mulig å sette opp et møte i showroomet i Drammen. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg. 

Gründer og designer,

Karianne Lamm-Kittelsen