Frakt, retur og RePack

En viktig del av vår service er at du enkelt og gratis skal motta og returnere varer fra Momento jeans. 

Slik gjør du ved retur:

  1. Send en e-post til kundeservice med ditt navn, ordrenummer og hvilke varer du ønsker å returnere.
  2. Du vil motta en e-post fra oss med en kode. Denne fyller du inn der det står "Portokode" på den ferdig utfylte returetiketten som fulgte med varene du mottok fra oss. I tillegg til portokoden fyller du inn ditt navn og adresse der det står "Avsender". 
  3. Legg varene du vil returnere tilbake i den samme posen som de ble mottatt i og forsegl posen med returetiketten.
  4. Lever posen på nærmeste postservice.
  5. Så snart vi har registrert de returnerte varene hos oss vil vi tilbakebetale returbeløpet til deg. Det tar maks 20 dager til du har beløpet på din konto.
  6. Du har 30 dagers åpent kjøp.

Vi bruker gjenbrukbare poser fra RePack til våre forsendelser. Selv om du velger å beholde alle de bestilte varene, må du likevel returnerer RePack-posen for at vi skal spare miljøet. Du bretter ut fliken med RePack`s returadresse og leverer posen på nærmeste postservice eller i nærmeste postkasse. Porto er betalt. Mer informasjon om RePack finner du på:  https://www.originalrepack.com/

Ønsker du ikke å bruke RePack, så skriv det i kommentarfeltet før du bekrefter ordren din. Vi kan også bruke annen type emballasje om RePack-posene blir for små eller ikke er på lager.

For å være sikker på at du blir fornøyd med kjøpet ditt kan det lønne seg å kjøpe flere størrelser og/eller fasonger. Returner heller det som ikke passer. For oss er det viktig at du blir fornøyd med ditt kjøp. Ta kontakt om du skulle du være i tvil om hvilken fasong eller størrelse som passer deg best eller om du ønsker hjelp til å returnere varer.

Vi er her for deg.