Hos meg skal du like å handle jeans!

M I N   G R Ü N D E R D R Ø M

Etter 9 år som "ansatt" klesdesigner sa jeg opp jobben min. Jeg var lei, sliten og motløs. Drømmen om å spre glede via klær hadde visnet og blitt borte et sted på veien. Press og stress gjorde det vanskelig å gjøre en god jobb og jeg følte at jeg ikke lenger klarte å levere på det nivået jeg ønsket. 

Tankene klarnet ganske raskt etter at jeg gikk ut døren på gamlejobben for siste gang våren 2016. Jeg følte meg fri og lettet. Etter noen uker kom inspirasjonen og lysten til å glede via klær tilbake. Jeg husker at jeg tenkte "Nå bare gjør jeg det", og så gjorde jeg det.

 

K R E A T I V   &   F R I

Uten sperrer eller tanker om at jeg skulle kunne feile, så satte jeg meg et stort mål. Jeg ønsket å "løse" det produktet som mange kvinner kvier seg for å handle. Nemlig jeans. Derfor har jeg brukt mye tid på å finne ut hva kvinner vil ha og hva som er felles ønsker for de fleste kvinner. Resultatet er en kolleksjon med klassiske jeans med god kvalitet, høyt liv og med et bredt utvalg på størrelser, benlengder og fasonger.

 

E N J O Y   Y O U R   J E A N S   M O M E N T S

Det er i det øyeblikket du tar på deg mine jeans at du skal kjenne at jeg forstår hva du ønsker deg. Kvalitet, komfort, passform og design. Når jeansen sitter godt, så vil du også føle deg bra. Det er mitt mål.

 

M O M E N T O   J E A N S   E R   M I N   D R Ø M

Jeg er glad for alle erfaringer jeg har tatt med meg på veien. Glad for de 9 årene som ikke ble slik jeg drømte om. Hadde det ikke vært for de og alt jeg har erfart i livet frem til nå, så hadde jeg ikke vært like trygg på at det jeg gjør nå er riktig. For jeg er trygg. Jeg følger hjertet og går i takt med drømmen min.

Gründer og designer, Karianne