STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER
RIng
+47 93893020
Kontakt
post@momentojeans.no
Showroom informasjon

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Veiviser

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Ønske om å glede kunder og butikk!

P A S S F O R M :

Mitt ønske er at kvinner skal kjenne velvære og glede via mine jeans. Derfor tok jeg utgangspunkt i våre ulike kroppsfasonger når jeg startet designprosessen. Skal passformen på klærne bli bra, så er det vesentlig å forstå kropp, fasong, bevegelse og hva som er viktig for den enkelte kvinne. Jeg har 9 års erfaring som kommersiell klesdesigner og konstruksjon/passform er noe av det jeg synes er mest spennende. Jeg har også intervjuet mange kvinner for å forstå deres behov i en god jeans. Det jeg fant var at kvinner med lik fasong hadde ganske like ønsker. Det som avgjør hvilken fasong en kvinne har, i forhold til jeans, er forskjellen i cm mellom omkrets av hennes liv og hofter. Noen har stor forskjell, noen har medium forskjell og noen har liten forskjell som antydet på tegningene nedenfor. I tillegg har vi ulik leggvidde, som tilsier at noen ønsker smale og andre rettere jeans.

Stor forskjell

Medium forskjell

Liten forskjell 

S T Ø R R E L S E R   O G   B E N L E N G D E R :

Jeg designer til kvinner. For meg defineres ikke en kvinne av hennes fasong, størrelse eller høyde. Derfor ble det naturlig for meg å levere et utvalg av størrelser og benlengder som passer de fleste av Norges kvinner. Jeg fører størrelser fra 34-54, det vil si både normale og plus-size størrelser. I tillegg lagerfører jeg 3-6 benlengder på jeansene. Tanken er at butikk vil føre de 2 benlengdene som er mest kommersielle, mens jeg lagerfører resten slik at butikk kan bestille den lengden eller størrelsen den enkelte kunde trenger ved behov.

 

B Æ R E K R A F T :

Produksjon vil alltid ha en negativ påvirkning på miljøet. Mitt syn er at vår beste måte å ivareta miljøet på er å produsere klær som forbruker vil bli glad i og vil bruke over tid, i tillegg til at selve produktet er slitesterkt og varig. Kvalitet, passform og komfort i produktet er derfor viktig. Jeg har laget mine jeans med dette i tankene og så har jeg valgt de mest miljøvennlige måtene å produsere dette på. Knapper og rivets er produsert av Italienske Prym som er ledende innen bærekraftig tilbehør. Lommeforet har en trådmiks laget av blant annet resirkulert plast. Det er en økologisk bomullsmiks i stoffet på den sorte jeansen og jeg jobber med å få dette også i den blå jeansen. Jeansene er vasket på en skånsom måte som krever vesentlig mindre energi og vann enn jeans som er hardt vasket. 

 

L A G E R :

Jeg vil føre lager av jeansene i alle størrelser og lengder i mitt showroom i Drammen og kan ved normale omstendigheter sende ut jeans raskt ved behov for påfyll av størrelser eller lengder. Butikk betaler frakt. 

Gründer og designer, Karianne