Om Momento Jeans

Hos oss skal du like å handle jeans!

Founder image

Gründer og designer, Karianne

Etter 9 år som "ansatt" klesdesigner sa jeg opp jobben min. Jeg var lei, sliten og motløs. Drømmen om å spre glede via klær hadde visnet og blitt borte et sted på veien. Press og stress gjorde det vanskelig å gjøre en god jobb og jeg følte at jeg ikke lenger klarte å levere på det nivået jeg ønsket.

Tankene klarnet ganske raskt etter at jeg gikk ut døren på gamlejobben for siste gang våren 2016. Jeg følte meg fri og lettet. Etter noen uker kom inspirasjonen og lysten til å glede via klær tilbake. Jeg husker at jeg tenkte "Nå bare gjør jeg det", og så gjorde jeg det.

K R E A T I V & F R I

Uten sperrer eller tanker om at jeg skulle kunne feile, så satte jeg meg et stort mål. Jeg ønsket å "løse" det produktet som mange kvinner kvier seg for å handle. Nemlig jeans. Derfor har jeg brukt mye tid på å finne ut hva kvinner vil ha og hva som er felles ønsker for de fleste kvinner. Resultatet er en kolleksjon med klassiske jeans med god kvalitet, høyt liv og med et bredt utvalg på størrelser, benlengder og fasonger.

Product image
Founder image

Gründerdrømmen

Jeg er glad for alle erfaringer jeg har tatt med meg på veien. Glad for de 9 årene som ikke ble slik jeg drømte om. Hadde det ikke vært for de og alt jeg har erfart i livet frem til nå, så hadde jeg ikke vært like trygg på at det jeg gjør nå er riktig. For jeg er trygg. Jeg følger hjertet og går i takt med drømmen min.

Passform

En jeans med god passform er konstruert til din fasong, høyde og størrelse.
Din kropp skal føle seg hjemme i dine jeans.

Denimstoffet

Et godt stoff er mykt og har god stretch som holder seg fin dag etter
dag. Det former seg etter din kropp og gir rom og støtte der du trenger det.

Design

Plassering av baklommer og detaljer er tilpasset hver enkelt størrelse og modell, slik at du føler deg fin i din jeans.

KJØP NÅ