STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER
RIng
+47 93893020
Kontakt
post@momentojeans.no
Showroom informasjon

Showroomet i Drammen er åpent:

Onsdager kl. 14-19

Torsdager kl. 14-19

Veiviser

Nedre Eiker vei 8

3045 Drammen

Nedre Eiker vei 8

3045 Drammen

Showroomet i Drammen er åpent:

Onsdager kl. 14-19

Torsdager kl. 14-19

Personvernerklæring - Momento jeans AS

 

Momento jeans AS forplikter seg til å beskytte personopplysningene til besøkende og kunder. Ved å benytte våre tjenester aksepterer du at Momento jeans AS behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Personopplysninger dekker alle opplysninger som knyttes til deg som enkeltperson. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, e-postadresse, adresse eller andre kontaktopplysninger. Opplysninger om atferdsmønstre på vår nettside regnes også som personopplysninger.

Det er Momento jeans AS som er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger etter gjeldende regler gitt av Personopplysningsloven i samsvar med EU`s General Data Protection Regulation(GDPR).

Formålet med registreringen og tiltenkt bruk:

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker de til å opprettholde og administrere ditt kundeforhold i tillegg til å utvikle aktiviteter og statistikk basert på din atferd på vår nettside.

Registereier og ansvarlig for registeret:

Momento jeans AS

Organsisasjonsnummer: 819 392 242

Karianne Lamm-Kittelsen – post@momentojeans.no

Informasjonsinnhold i registeret

Personregisteret kan inneholde følgende opplysninger:

  • Personopplysningene du registrerer når du oppretter eller oppdaterer en bruker, som f. eks. navn, e-postadresse osv.
  • Opplysninger i forbindelse med ditt kjøp på vår nettside.
  • Opplysninger om din generell atferd på vår nettside.
  • Opplysninger og informasjon du oppgir via vår kundeservice.
  • Produktanmeldelser
  • Informasjon du legger igjen via cookies på vår nettside.

Formålet med personopplysningsregisteret:

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å opprette og administrere ditt kundeforhold og din personlige brukerkonto.
  • For å behandle, levere og arkivere dine bestillinger og returer.
  • For å sende deg informasjon om dine forsendelser og kontakte deg ved komplikasjoner av leveransen.
  • For å forbedre din kundeopplevelse og informere deg om nye eller endrede tjenester.
  • For å bedre vår supporttjeneste om du kontakter oss.
  • For analytiske og statistiske formål.
  • For å kunne gi deg relevant og målrettet innhold.
Lagring og beskyttelsen av informasjonen:

Vi deler kun dine personopplysninger med de av våre leverandører som trenger den for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Det vil si transport, analyse/statistikk, kundeservice, teknisk support, betaling, til myndighetene om nødvendig osv. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene i samsvar med gjeldende regelverk.

Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personopplysninger være regulert i henhold til EU/EØS standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.

For at vi skal kunne tilby deg en betalingsmetode med Klarna, så må vi dele noen av dine personlige opplysninger med Klarna. For eksempel kontaktinformasjonen og bestillingsinformasjonen du oppgir når du handler i vår nettbutikk. Klarna vil vurdere om du kan bli tilbudt deres betalingsmetoder og skreddersyr betalingsmåter for deg. Mer informasjon om Klarna kan du finne her: https://klarna.se Bruken av disse dataene blir styrt i samsvar med de gjeldende lover og Klarnas databeskyttelse politikk: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/privacy

Vanlige datakilder:

Dataene i personopplysningsregisteret hentes fra meldinger sendt av kunder via www-skjemaer, e-post, telefon, sosiale medier, avtaler, kundeavtaler og andre omstendigheter der kunden overfører opplysningene sine. Vi kan av og til også bruke adressetjenester og senter for befolkningsregister.

Dine rettigheter som registrert person:

Du kan endre dine personopplysninger tilknyttet din brukerkonto via www.momentojeans.no eller kontakte kundeservice for hjelp.

Du har rett til å få innsyn i og be om en gjennomgang av dine personopplysninger. Du har rett til å be om en korrigering av dine personopplysninger. Du har rett til å be om å få slettet dine personopplysninger så lange vi ikke er lovpålagt å lagre de. Du kan også be oss begrense behandlingen av dine personopplysninger eller få utlevert den informasjonen du aktivt har gitt til oss.

Forespørsel om overstående må sendes skriftlig til post@momentojeans.no og den registrerte må være i stand til å verifisere identiteten sin.

Dersom du mener at vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt har du rett til å informere oss om dette.

Dine personopplysninger behandles kun av personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling og blir kun hentet ut og brukt i samsvar med formålet den ble samlet inn for.

Oppbevaringsperioden for personopplysningene er definert av formålet de ble hentet inn for og etter lovpålagte krav. Deretter blir de slettet.

Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.

Karianne Lamm-Kittelsen

Momento jeans AS

Nedre Eiker vei 8

3045 Drammen

Org. nr.: 819 392 242

 E-post: post@momentojeans.no