STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER STØRRELSE 34-54 og med 3 BENLENGDER
RIng
+47 93893020
Kontakt
post@momentojeans.no
Showroom informasjon

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Veiviser

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Ingeniør Rybergs gt 56B

3024 Drammen

Vår konseptbutikk er stengt grunnet oppussing.

Vi åpner igjen i ca midten av oktober.

Produkt til butikk høsten 2020!

M O D E L L E R:

Høsten 2020 har jeg valgt å selge inn 2 modeller til butikk - Azalea og Viola. Disse modellene passer til de fleste kroppsfasonger og derfor har de gått best av de 10 modellene jeg har hatt i min første kolleksjon. På sikt vil jeg også selge inn de andre modellene slik at dere kan få et bredt spekter av modeller i butikk.

Både Azalea og Viola har normalt høyt liv, fin lommeplassering og god passform i alle størrelser. De leveres i størrelse 34-54, både normale og plus-size størrelser, og i 6 ulike benlengder. Jeg vil anbefale å ha 2 benlengder i butikk og så vil det være mulig å bestille flere lengder enkeltvis om dere får kunder som har behov for dette. 

Azalea har smale ben og Viola har mer vidde fra kneet og ned slik at den gir rom for mer legg. 

 

F A R G E R:

Jeg har valgt å levere disse jeansene i 2 farger for AW20. De kommer i en "Black" utgave med sorte stikninger og mørke detaljer og knapper og i en "Dark denim" utgave som er en dyp blå farge med tobacco-stikninger og svak slitasje på lårene. Jeg har med meg begge fargene på Norwegian Fashion Center under moteuka, så avtal gjerne et møte med meg der for å se og kjenne på jeansene.

 

S T O F F:

Jeg har valgt å bruke en myk og elastisk kvalitet med "4-way" stretch. Det vil si at den i tillegg til å være elastisk i bredden også strekker seg noe i lengderetningen. Det gjør at jeansen former seg etter kroppen på en bedre måte enn om den bare hadde strukket seg i bredden. Jeansen får et glattere uttrykk på kroppen og glir heller ikke ned i ryggen eller strammer ubehagelig på samme måte som andre jeans kan gjøre. 

Stoffet er fast og mister ikke fasongen sin selv etter flere dagers bruk. Ved riktig vask (ikke tørketrommel eller tøymykner), så har du denne jeansen lenge. Stoffet er også slitesterkt ved normal bruk. Jeg har erfaring med dette stoffet gjennom 1,5år og mine kunder er veldig fornøyde med dette stoffet. 

 

P R I S:

Jeansene vil ha utpris fra butikk på 1499,-

 

S P Ø R S M Å L

Ta gjerne kontakt via skjemaet nedenfor om dere har spørsmål eller vil sette opp et møte.

Gründer og designer, Karianne